BTS alurailings
Menü

ELEGANT
Vonalmenti befogású üvegkorlát

Modern elegancia

A modern design kedvelői számára ajánljuk Elegant termékcsaládunkat. Letisztult formák, egyszerű vonalvezetés és a visszafogott elegancia jellemzi a család minden elemét.

 

Napjaink építészete komoly hangsúlyt fektet a nyitott, átlátható terek kialakítására, melyek elengedhetetlen kellékei a nagy üvegfelületek, különös tekintettel a látható keret nélküli rendszerek alkalmazására.

Elegant termékcsaládunk minden egyes modellje lenyűgözően keskeny, vonalmenti megfogású profiljaival tökéletes kiegészítője lehet a modern épületeknek.

 

Keret nélküli korlátjainkban nincsenek látható oszlopok, ezért ideálisak, ha nem szeretnénk a figyelmet elterelni a homlokzatról vagy a környezetről. A BTS-re jellemző innovatív megoldásoknak köszönhetően üveg az üveggel is illeszthető, akár a sarkoknál is. A korlátprofilok magas minőségű, ellenálló alumíniumból készülnek, melyekbe kétrétegű, laminált biztonsági üveg kerül, biztosítva a rendszer stabilitását.

 

A termékcsalád számos modellből áll, kínálatunkban megtalálható:

  • Födémre telepíthető korlátok
  • Padlóba süllyeszthető korlátok
  • Oldalsó felfogatású korlátok
  • Pontmegfogású korlátok
  • Kapaszkodók opcionálisan választhatók kínálatunkból

Alkalmazási terület:

Különösen alkalmas szállodákban, irodákban, kereskedelmi egységekben történő felhasználásra, továbbá remek megoldás a magas minőségi elvárásokat támasztó lakossági megrendelők számára is.

 

Nagyszerű választás, ha a fény szabad áramlása és a kilátás maximalizálása a cél, hiszen üvegkorlátjaink a végtelen tér érzetet és a határtalan lehetőségeket biztosítják az Ön számára.

 

Az üvegkorlátokkal kapcsolatban is a legjobbat nyújtjuk! 

üvegkorlátokVitathatatlan, hogy manapság az üvegkorlátok óriási népszerűségnek örvendenek. Kül - és beltéren egyaránt szívesen építtetik be őket, a végeredmény pedig rendkívül ízléses és látványos. A korlátokkal barátságos, harmonikus környezetet lehet létrehozni, ahol mindig öröm tartózkodni. Ezen kívül főbb előnyük az, hogy gondozásmentesek, és légies kinézetük ellenére rendkívül masszívak, biztonságosak. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni ezeknek a korlátoknak pozitívumait, és megbízható céggel gyártatná le az elemeket, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

 

Az üvegkorlátokkal kapcsolatban is a maximumot nyújtjuk az ügyfelek számára, ezáltal lehetőségük lesz megtapasztalni az üvegek igazi előnyeit. Szinte bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, a hosszú évek során már rengeteg ötletet valósítottunk meg. Erről a referenciánk is tanúskodnak, ahol még ihletet is meríthet. Csakis a legjobb anyagokat használjuk fel az üvegkorlátok gyártásához, így az ügyfeleknek valóban tartós, időtálló szerkezeteket tudunk biztosítani az építkezésekhez vagy felújításokhoz. Legyen szó magáningatlanokról, irodaházakról, kulturális intézményekről, vendéglátóegységekről, az üvegkorlátok számtalan esetben szóba jöhetnek. A felhasználásuknak egyre inkább az igények szabhatnak határt. Bárhol is kerüljenek beépítésre az elemek, az általunk legyártott szerkezetek éveken át gondoskodnak az igényes környezetről. A megrendelt üvegkorlátokat igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül biztosítani az ügyfelek számára. Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül teljesítjük a megrendeléseket, és nem feledkezünk meg a kedvező árakról sem.

 

Az üvegkorlátok legyártásához bennünket minden szempontból megéri választani. Legyen Önnek is elegáns, izgalmas az otthona vagy munkahelye, ehhez pedig vegye igénybe szolgáltatásunkat! Ha megrendelné a korlátokat, vagy bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

A vonalmenti befogású üvegkorlátok előnyeiről bővebben

üvegkorlátokGaléria vagy erkély kialakításakor manapság már többféle korlát típus közül válogathatnak az emberek. Sokaknak ezzel kapcsolatban igencsak összetett elvárásaik vannak: mindenképp tartós, minimális gondozást igénylő, ugyanakkor esztétikus megoldást keresnek a kivitelezéshez. Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak, azonban még nem lelt rá arra az opcióra, ami megfelelne az igényeinek, ajánljuk figyelmébe a vonalmenti befogású üvegkorlátokat!

 

A vonalmenti befogású üvegkorlátok több előnnyel is rendelkeznek. Ami a legfontosabb, hogy esztétikailag kifogástalanok. Bármilyen teret izgalmassá, látványossá varázsolnak, és a legjobb, hogy kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatók. Az üvegkorlátok ezen típusai kifejezetten ideálisak az erkélyek kialakításához, felújításához, mert nem akadályozzák a kilátást, így tökéletes panorámát biztosíthat a területen. A vonalmenti befogású üvegkorlátok karbantartásukkal kapcsolatban is előnyöket biztosítanak, hiszen különösebb gondozást nem igényelnek. Egyszerű törlőronggyal is tisztára lehet varázsolni a felületüket. Strapabírók, hosszú éveken át képesek kiszolgálni az ingatlanokat, így egyúttal befektetésként is lehet tekinteni beépítésükre. Modern kialakítású ingatlanokhoz tökéletesen passzolnak, hiszen a minimál stílus egyik legfontosabb alapanyaga az üveg. Bárhová is kerüljenek végül az üvegkorlátok az ingatlanban, a végeredmény hibátlan és exkluzív. Ez a megoldás mindenképp növeli az ingatlanok értékét, ez pedig egy eladáskor kifejezetten anyagi előnyöket jelenthet.

 

A vonalmenti befogású üvegkorlátok százszázalékban megfelelnek az igényeinek. Tapasztalja meg Ön is a pozitív tulajdonságaikat, gyártassa le velünk az igényeinek megfelelő korlátokat! Ügyfélközpontú, kedvező árú, megbízható szolgáltatás keretein belül gondoskodunk a szerkezetektől, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. Ha megrendelné a korlátokat, vagy bővebb információkat szeretne megtudni a termékekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

Az üvegkorlátokról felújításkor se feledkezzen meg!

üvegkorlátokA tavaszi időszakban sokan vágnak bele ingatlanfelújításba, ugyanis az időjárás százszázalékban kedvez a munkálatoknak. Ahhoz, hogy az emberek korszerűsítsék és komfortosabbá tegyék otthonukat, több helyen is szükség van külső és belső felújításra. Nem ritka, hogy még az erkély és belső lépcsőszerkezetek korlátjai sem maradhatnak ki, hiszen nagyon lehangoló látványt nyújtanak, ráadásul még balesetveszélyesek is. Amennyiben az Ön is érintettel ezzel kapcsolatban, és bármilyen időtálló, igényes megoldásra nyitott, ajánljuk figyelmébe az üvegkorlátokat!

 

Az üvegkorlátok nem hiányozhatnak az ízléses és modern ingatlanokból. A szerkezetek kül - és beltéren egyaránt jól mutatnak. Legyen szó lépcsőszerkezetről, erkélyről, vagy galériáról, bátran választhatja az üvegkorlátokat. Ezzel a megoldással sokkal barátságosabb és kellemesebb hangulatot varázsolhat az ingatlanba: az üvegtől a terek világosabbak lesznek, térnövelő hatásának köszönhetően pedig tágasabb, szellősebb környezetet hozhat létre. Az üvegkorlátokat nem csupán esztétikai tulajdonságaikért érdemes választani, hanem szerkezeti előnyeikért is. Nagyon megbízhatók, strapabírók, óriási terhelésnek képesek ellenállni, ezáltal a biztonságérzetet is növelheti otthonában. Kiválóan ellenállnak a külső hatásoknak, időjárásbeli tényezőknek, esetükben sem az erős napsugárzás, sem pedig az eső nem okozhat problémát. Nem rozsdásodnak, hosszú éveken át megőrzik igényes kinézetüket, így egyúttal befektetésként is lehet tekinteni az üvegkorlátokra. A szerkezetek felhasználásával egyedi, igényes és látványos otthont teremthet, ahová felüdülés lesz hazatérnie nap, mint nap.

 

Tapasztalja meg Ön is az üvegkorlátok előnyeit, ne feledkezzen meg felújításkor erről a különleges és modern megoldásról! A szerkezeteket kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak, akik rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül juthatnak hozzá a korlátokhoz. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy megrendelné a szerkezeteket, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Üvegkorlátokkal könnyedén izgalmassá teheti otthonát! 

A belső terek kialakításakor sok embernek fontos, hogy formabontó megoldások kerüljenek kivitelezésre, ugyanis többek között ezektől válnak az ingatlanok izgalmassá, különlegessé. Szerencsére manapság rengeteg opció közül válogathatnak az érdeklődők, így mindenki megtalálja a neki tetsző alternatívákat. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, és az otthona most kerül kivitelezésre vagy felújítás alatt van, ajánljuk figyelmébe az üvegkorlátokat!

 

Az üvegkorlátok beépítése elsőre igencsak egyszerűnek tűnhet. Valójában ezekkel a szerkezetekkel a belső és külső tereket egyaránt izgalmassá tudja varázsolni. Legyen szó galériás kialakításról, teraszról vagy erkélyekről, az üvegkorlátok bárhol jól mutatnak. Szinte bármilyen elképzelés megvalósítható velük, így ezekkel a szerkezetekkel nem lesz kihívás álmai otthonát kiviteleznie. A kész korlátok a látványos összkép mellett azért is előnyösek, mert nem igazán igényelnek túl sok karbantartást. Képesek ellenállni a szélsőséges időjárásnak, ezáltal amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg a fagy vagy a csapadék előbb vagy utóbb kárt tenne a szerkezetben. A gondozásukhoz egyedül egy nedves rongyra van szüksége, amivel csak át kell törölnie a felületet, és máris szennyeződésmentessé teheti. Az üvegkorlátokra hosszú távon számíthat, így egyúttal befektetésként is tekinthet rájuk. Nem csupán magánemberek számára ajánljuk a korlátokat, hanem társasház kivitelezőknek is. Nekik mindenképp vonzóvá kell tenniük a kész ingatlanokat, hogy azok mihamarabb tulajdonosra leljenek. Az üvegkorlátokkal kivitelezett izgalmas megoldásokra garantáltan felfigyelnek az érdeklődők, így sokkal nagyobb az esély arra, hogy rövid időn belül elkelnek ezek a lakások.

 

Ha ötletekre lenne szüksége az üvegkorlátok felhasználásával kapcsolatban, tekintse meg korábbi referenciáinkat, ahol igazán egyedülálló megoldásokkal találkozhat. Szolgáltatásunk ügyfélközpontú és gyors, nekünk köszönhetően igen hamar megtapasztalhatja a üvegkorlátok előnyeit. Ha szeretné megrendelni a szerkezeteket, vagy bővebb információkra lenne szüksége az árakról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Hozza ki a legjobbat vendéglátóegységéből: válassza az üvegkorlátokat!

 

Ahhoz, hogy egy vendéglátóegység népszerű legyen, az ételek és a kiszolgálás minősége mellett a tulajdonosoknak figyelmet kell fordítaniuk a hely kialakítására is. Ízléses, látványos belsőépítészeti megoldásokkal igencsak vonzóvá lehet tenni egy éttermet, kisebb étkezdét. Ezzel kapcsolatban rengeteg ötlet áll rendelkezésre, azonban, ha a tulajdonosok valóban a legjobbat szeretnék kihozni a helyből, nem érdemes megfeledkezni a kialakításkor az üvegkorlátok beépítéséről.

 

Az üvegkorlátok kül- és beltéren egyaránt felhasználhatók, amik sokkal igényesebbé, barátságosabbá varázsolják a vendéglátóhelyet. Ezen kívül a sötét, szűk terekkel kapcsolatos problémákra is megoldást nyújtanak. Rengeteg étteremtulajdonos küzd a kellemetlen tényezők ellen, például világosabb árnyalatú bútorokat, berendezéseket választanak és a falakat is élénkebb színekkel igyekeznek lefestetni, azonban az esetek többségében ezek nem igazán használnak. Ezzel szemben az üvegkorlátok beépítésével látványos változást lehet elérni: használatukkal jóval világosabb, szellősebb lesz a tér, ez pedig mindenképp pozitív hatást fog gyakorolni a vendégekre.

Ha a vendéglátóegység galériázott, érdemes az üvegkorlátokat választani, hiszen így egyedülálló, hangulatos környezetet lehet kialakítani.

 

A korlátok karbantartásával túl sok gondja nem lesz a személyzetnek. Könnyedén letisztíthatók az üvegfelületek, ennek köszönhetően az alkalmazottaknak is sokkal könnyebb dolguk lesz a hely tisztaságának megőrzésével kapcsolatban.

 

Az üvegkorlátok is fontos szerepet töltenek be a forgalom növelésében, hiszen beépítésükkel valóban vendégcsalogató éttermet, étkezdét hozhatnak létre a helyek üzemeltetői. Hozza ki Ön is a legjobbat vendéglátóegységéből, válassza az üvegkorlátokat! Az elemeket rövid időn belül tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, köszönhetően korszerű gyártási technológiánknak. Amennyiben felkeltettük érdeklődését az üvegkorlátokkal kapcsolatban vagy bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásainkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

 

Üvegkorlátot a galériára is!

 

Manapság rendkívül népszerű a galériás kialakítás, különösen a nagy belmagasságú ingatlanoknál, ahol nem csupán fekvő változat kiépítésére van lehetőség. A galériaépítésnek köszönhetően jelentős nagyságú hasznos területet lehet nyerni, ám a tervezésnél többféle szempontot érdemes figyelembe venni. Gyakran tanácstalanok az ingatlantulajdonosok, hogy milyen anyagból készüljön a szerkezet korlátja. Többféle megoldás közül is válogathatnak, azonban természetesen az esztétikus és tartós anyagokat választják szívesen. Ha Ön még nem tudott dönteni, ajánljuk figyelmébe az üvegkorlátokat!

 

Az üvegkorlátok kiválóan mutatnak a galéria feljárója melletti és felső korlát esetében is. Könnyed, légies látványt biztosítanak, ami a galériák esetében fontos, mert a túlságosan robosztusnak látszó építmények rendkívül nyomasztó hangulatot teremtenek. Az üvegkorlátokkal optikailag is növelheti a teret és világosabbá is tudja tenni az ingatlant, így sokkal kellemesebb és barátságosabb otthont alakíthat ki. Az úgynevezett loft kialakítású és a minimalista, modern ingatlanokban mutatnak jól igazán ezek az elemek, ahol kiemelt szerepet tölt be a letisztultság és a finom elegancia.

 

Az üvegkorlátok tartósak és biztonságosak, könnyed, légies megjelenésük ellenére masszívak, valamint strapabírók, köszönhetően kiváló alapanyaguknak. Tisztításukhoz, karbantartásukhoz nincs szükség speciális tisztítószerre, percek alatt tisztává varázsolhatja az üvegfelületeket. Ezeknek az elemeknek a beépítésével vonzóbbá tudja tenni az ingatlant, ez pedig később egy esetleges ingatlaneladáskor mindenképp pozitív irányba terelheti az üzletet. Az érdeklődőket biztosan le fogja nyűgözni az üvegkorlát elegáns és letisztult látványa.

 

Tapasztalja meg Ön is az üvegkorlátok előnyeit a galéria esetén is! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, vagy szeretné leadni rendelését, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

Átalakítás alatt a szálloda? Válassza az erkélyekhez a vonalmenti befogású üvegkorlátokat!

 

vonalmenti befogású üvegkorlátokSzámos szállodát felújítanak, átalakítanak, hogy a vendégeket a jövőben korszerű és valóban komfortos körülmények várják. Az ezzel kapcsolatos munkálatok nem állnak le, az átalakítások folytatódnak. Sok szállodatulajdonosnak az a célja, hogy az épületet nem csupán belülről, hanem kívülről is modernizálják. Ha az Ön hotele is felújítás előtt áll, és szeretné, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen, az erkélyekkel kapcsolatos munkálatokkor válassza a vonalmenti befogású üvegkorlátokat!

 

A vonalmenti befogású üvegkorlátok igényes szerkezetek, amikkel ízléses és modern körülményeket alakíthat ki. Az ilyen elemek által biztosított összkép rendkívül lenyűgöző: ha a szerkezeteket választja, garantáltan elbűvölheti vendégeit a látvánnyal, akik pedig biztosan értékelni fogják a felújítás végeredményét. Rengeteg szállodai erkélyről csodálatos a kilátás, azonban sok helyen a teljes panorámát azért nem tudják megcsodálni a vendégek, mert a régebbi típusú korlátok takarják a kilátást. Ha a vonalmenti befogású üvegkorlátokat választja, teljesen maximalizálhatja a kilátást, ennek köszönhetően a hotelben megszállók az erkélyükön valóban lenyűgöző panorámát kaphatnak a környékről. A vonalmenti befogású üvegkorlátok biztonságosak, így nem kell attól tartania, hogy baleset történne a korlátok telepítése után. Ezek a szerkezetek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy képesek legyenek ellenállni a külső tényezőknek.

 

Biztosítson Ön is lenyűgöző panorámát a hotelben, ehhez válassza bátran felújításkor a vonalmenti befogású üvegkorlátokat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és elkészíttetné velünk a szerkezeteket vagy kérdései lennének a vonalmenti befogású üvegkorlátokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Munkáinkat rövid határidővel készítjük el, így nem kell sokat várnia arra, hogy beépítésre kerüljenek az erkélyekre!

 

 

A biztonsági üvegkorlátokkal száz százalékban balesetmentes körülményeket teremthet!

biztonsági üvegkorlátok Manapság egyre több ember figyelmét keltik fel az üvegkorlátok, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, például optikailag képesek nagyítani a teret, és sokkal barátságosabbá, világosabbá varázsolják az ingatlanok belső tereit. Az érdeklődők közül sokan csak azért nem építették még be otthonukba, vagy irodájukba az üvegkorlátokat, mert attól tartanak, hogy nem elég biztonságosak. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, megnyugtatjuk: ettől nem kell tartania, ugyanis tőlünk biztonsági üvegkorlátokat tud beszerezni!

 

Biztonsági üvegkorlátjainkkal száz százalékban balesetmentes körülményeket tud teremteni a közvetlen környezetében, ugyanis az elemek olyan speciális biztonsági üvegből készülnek, amikben laminált réteg található. Ez a réteg gondoskodik arról, hogy ha mégis eltörne az üvegtábla, az a hagyományos üveggel ellentétben ne hulljon darabokra. A laminált szerkezet egyben tartja az üveget, így elkerülhetőek az üvegdarabok okozta kellemetlen sérülések, vágások. A biztonsági üvegkorlátok hosszú éveken át kiszolgálják tulajdonosaikat. Kisgyermekes családok is bátran választhatják ezt a megoldást, ugyanis a kicsik nem tudnak kárt tenni az üvegtáblákban, és a fejük, kezük sem tud beszorulni, hiszen a táblák felületén nincsen semmilyen rés, így a szülőknek nem kell folyamatosan rájuk figyelni.

 

A biztonsági üvegkorlátokat a galériáktól kezdve a teraszokig bárhová telepítheti. Rengeteg ötletet lehet meríteni ezzel kapcsolatban a különböző lakberendezési újságokból, vagy szakemberektől is lehet érdeklődni. A felhasználásuknak csakis a fantázia szab határt!

 

Ha felkeltettük érdeklődését a biztonsági üvegkorlátokkal kapcsolatban, és szeretné megtapasztalni előnyeiket, szerezze be tőlünk az elemeket, és építtesse be otthonába, irodájába! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a biztonsági üvegkorlátokról, vagy észrevételei lennének, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Elegancia keretek nélkül: keret nélküli korlátok

Egy korlátot arra találtak ki, hogy határoljon, elválasszon és biztonságos kapaszkodót nyújtson a lépcső mentén, emeletek magasságában vagy a teraszon. Azonban ettől még lehet elegáns és kifinomult is, ilyen megoldást kínálnak a keret nélküli korlátok.

 

Amennyiben korlátvásárláson gondolkodik, keressen fel minket bizalommal, és válasszon remek termékeink közül! A korlátok sokfélék lehetnek, a hagyományostól egészen azokig a modellekig, amiket szinte észre sem lehet venni.

 

A keret nélküli korlátok többféle kivitelezéssel is készülhetnek, a korszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy az ilyen korláthoz ne kelljen keretet illeszteni, mégis masszív szerkezetet alkossanak. Ennek köszönhetően a hatás igazán elegáns, egyszerű, mégis megkapó lesz. Olyan korlátok készülnek így, amiknek a segítségével a teret meg lehet nyitni, tágasabb, levegősebb érzetet varázsolni velük.

 

A keret nélküli korlátok nem keltik azt az érzést, mintha a korlát útban lenne vagy elfogná a kilátást, ráadásul a fényt is jobban áteresztik. Ezekben a szerkezetekben nagyszerűen megvalósul a funkció és a design találkozása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

 

Miért érdemes az üvegkorlátot választani?

A modern, minimalista építészeti stílus népszerű eleme az üvegkorlát, amelynek azon kívül, hogy biztonságos támaszt nyújt, számtalan előnye van. Nézzük, miért jár jól, ha az üvegkorlátot választja!

 

Az üvegkorlát szinte bárhol alkalmazható, népszerűségének egyik oka az, hogy nem szűkíti a teret, mint a többi korlát. Mivel átengedi a fényt, sokkal világosabbá is varázsolja a teret, ami emiatt még nagyobbnak tűnik. Az üvegkorlát további előnye, hogy már a padló szintjétől kezdve elzárja az utat a leeső dolgok elől. Nem tud alatta kigurulni semmi, és még a legkisebb gyerek sem tudja kidugni rajta a fejét. Biztonságos megoldást nyújt bárhová, és nagyon könnyű tisztán tartani is.

 

Az üvegkorlátnak több fajtája létezik, így mindenki könnyen kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt: vonalmenti-, pontmegfogású- és oszlopos üvegkorlátok állnak vevőink rendelkezésére.

 

Az ideális korlátmegoldást keresi? Válassza Ön is az üvegkorlátot, keressen fel minket bizalommal!