BTS alurailings
Menü

ALULINE
Alumínium korlátrendszer

Ahol a stílus a minőséggel párosul

Alurailings modelljeink népszerűek, kedvező ár-érték arányuknak és egyszerű, mégis stílusos, modern formatervezésüknek köszönhetően.

 

Széles elemválasztékunkban a klasszikus kör keresztmetszetű és modern szögletes elemek, valamint üveges kivitelű korlátok között mindenki megtalálhatja a megfelelőt.

Alumínium korlátjaink nagyobb tervezői mozgásteret biztosítanak azon projekteknél is, ahol a gazdaságosság lényeges szempont. A rejtett rögzítések miatt optikailag is vonzó látványt nyújtanak, kielégítve a legmagasabb igényeket is.

 

A pálcás korlátok a legrégebben alkalmazott típusok, variálhatóságuknak és a felhasznált modern anyagoknak köszönhetően hosszú ideje közkedveltek. A termékcsalád üveges kivitelű modelljei mind esztétikailag, mind funkcionális szempontból megfelelnek a mai kor követelményeinek és biztonsági elvárásainak.

Alkalmazási terület:

Ajánljuk középületekbe és családi házakba, kül- és beltérre egyaránt, galériák, erkélyek, teraszok vagy lépcsők mellé.

 

 

 

 

Stílusos és modern formatervezésű korlátrendszer: válasszon igényes, látványos megoldást! 

Modern korlátLegyen szó erkélyről, teraszról, galériáról, lépcsőszerkezetről, manapság sokan szeretnék, hogy ezekkel kapcsolatban stílusos és modern formatervezésű korlátrendszer kerüljön kivitelezésre. Ez kulcsfontosságú szerepet tölt be az igényes összkép megteremtésében, emellett pedig növeli az ingatlan értékét is, ez pedig később egy esetleges eladásnál anyagilag előnyöket jelenthet. Amennyiben Ön is ragaszkodik az esztétikailag kifogástalan korlátrendszerekhez, forduljon hozzánk bizalommal, mert mi valóban igényes szerkezeteket gyártunk megrendelőinknek!

Cégünk nagyon régóta foglalkozik a különböző korlátrendszerek legyártásával. Folyamatosan követjük a trendeket, és a legfőbb célunk, hogy megfeleljünk az ügyfelek elvárásainak. Mi stílusos és modern formatervezésű korlátrendszereket biztosítunk a megrendelőknek kül és beltérre egyaránt, így nem jelenthet kihívást megteremteni az igényes körülményeket. Magáningatlanokon kívül társasházak, vállalkozások, szállodák tulajdonosai is bátran fordulhatnak hozzánk, mi bármilyen elképzeléshez, igényhez tudunk igazodni. Modern korlátjaink tökéletesen passzolnak a manapság gyakran alkalmazott építészeti megoldások mellé.

Az általunk legyártott korlátrendszereket nem csupán esztétikai tényezőikért érdemes választani, hanem a tartós szerkezetükért is. Hosszú éveken át kiszolgálják a tulajdonosaikat, és az igényes környezeten kívül a biztonságról is gondoskodnak. Korlátrendszereink nagyon megbízhatók, strapabírók, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak. A legkorszerűbb technológia alkalmazásával gyártjuk le a korlátokatm amiket így rövid határidővel tudunk biztosítani a megrendelőknek.

Legyen Önnek is időtálló, stílusos és modern formatervezésű korlátrendszere, bízza ránk a szerkezetek gyártását! Szolgáltatásunk ügyfélközpontú, rugalmas, és kedvező áron elérhető, így velünk még anyagi szempontból is jól jár. Weboldalunkon több korábbi referenciánkat is meg tudja tekinteni, így már előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy a legyártott modern korlátok valóban kifogástalanok. A megrendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Rozsdamentes korláttal Önnek is lehet biztonságos és stílusos erkélye! 

rozsdamentes korlátokEgyesek azt gondolják, hogy az ízléses erkély kialakításához elegendő, ha csak az ott található bútorzattal, kiegészítőkkel foglalkoznak. Ez önmagában kevés, hiszen lehetnek bármennyire igényes berendezések, tárgyak a területen, a hibás burkolatok, rozsdás erkélykorlát nagy mértékben rontja a látványt. Az emberek gyakran megpróbálják ezeket eltakarni, azonban az elöregedett korlátok esetében ez nem túl ideális választás, mert a rozsda szerkezetileg is tönkreteszi az elemeket. Először meggyengíti a fémfelületet, ami később bomlást fog eredményezni, ennek hatására az anyag összeomlik, ettől a korlát bármikor kidőlhet a helyéről, ez pedig rendkívül balesetveszélyes. Éppen ezért nem szabad elhanyagolni a régi korlátok cseréjét. Ezzel kapcsolatban mi korszerű, biztonságos megoldást kínálunk a vásárlóinknak, mégpedig rozsdamentes korlátokat!

rozsdamentes korlátok, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, tökéletesen ellenállnak a rozsdának, így nem kell amiatt aggódni, hogy idő előtt tönkremennének és balesetveszélyessé válnának. A rozsdamentes korlátok beépítésével biztonságos, élhető körülményeket lehet létrehozni az erkélyen, így végre nem kell azért mellőzni a területet, mert a korlátok nem gondoskodnak a balesetmentes környezetről. A régi, elhasználódott korlátok cseréje különösen fontos a kisgyermekes családoknál, hiszen a kicsik bármikor kijuthatnak az erkélyre, elég egy rossz mozdulat, és máris megtörténik a baj.

rozsdamentes korlátok esztétikailag is képesek megőrizni kifogástalan állapotukat, ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy takargassák az emberek a rozsdás felületeket. A rozsdamentes korlátok közel sem igényelnek olyan körültekintő karbantartást, mint a hagyományos típusok.

Legyen Önnek is igényes, biztonságos erkélye: ha elhasználódott korlátok találhatók a területen, mindenképp váltson rozsdamentes típusokra! Tőlünk kedvező áron rendelhet új szerkezeteket, amiket rövid időn belül el is készítünk. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a rozsdamentes korlátokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Alumínium korlátokkal tovább marad rendezett a nyaralója!

alumínium korlátok Egy nyaraló karbantartására nincs annyi ideje az embernek, mint arra az ingatlanra, ahol lakik. A legtöbben évente néhány alkalommal szánnak arra időt és energiát, hogy a nyaralót kitakarítsák, kijavítsák, amit kell és alkalmassá tegyék a hétvégi, nyári tartózkodásra.

 

Aki szeretne minél több időt megspórolni és minimális karbantartást igénylő kiegészítőkkel felszerelni a nyaralóját, annak mindenképpen a figyelmébe ajánljuk az alumínium korlátokat! Az alumínium korlátok kültéren és beltéren is megállják a helyüket, köszönhetően alapanyaguk kiváló tulajdonságainak. Az alumínium nem természetes alapanyag, tehát ellentétben egy fából készült korláttal, jóval hosszabb élettartamra számíthatunk, mindezt pedig szinte karbantartás nélkül. A fáról és az ebből készült korlátot, kerítést összefogó fém csavarokról és szögekről ez sajnos nem mondható el.

 

Az alumínium korlátok elegáns, egyszerű és modern stílust képviselnek, ezért nem feltétlenül illenek bármilyen nyaraló erkélyére, teraszára, de az újabb, modern stílusban épült épületekkel egyértelműen kompatibilisek. Üveggel kombinálhatóak, változatos formában készült elemekből épülnek fel. Az alumínium korlátok nagyon ellenállóak, ez különösen jól jön a kültéren használt alumínium korlátok esetében. Nincs rajtuk festékréteg, ami lepattogzana, kifakulna és amit újra kellene festeni, lakkozni. Nem árt nekik az UV sugárzás, de még a szélsőséges hőmérséklet ingadozás sem, melegben, fagyban is alaktartóak. A csapadék sem tesz kárt bennük, nem rozsdásodnak. Emellett könnyűek, mégis nagyon nagy a teherbírásuk, az alumínium korlátok kialakítása pedig eleget tesz minden biztonsági követelménynek.

 

Egy nyaralóba is kitűnően illik tehát az alumínium korlát, mert ugyanolyan szép marad, mint eredeti állapotában, nem igényel extra törődést. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné nyaralója rendezettségét megőrizni ilyen korlátokkal, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Az alumínium korlátrendszerek előnyeiről röviden

 

lumínium korlátrendszerekAz alumínium manapság igen kedvelt műszaki és építőipari alapanyag, hiszen tetszetős megjelenésű, könnyen alakítható, és a súlyához képest meglehetősen szilárd, emellett hosszú élettartammal rendelkezik és korrózióálló is. Ezekből adódóan alumínium korlátrendszerek gyártására is alkalmas.

 

Az alumínium – kis tömege ellenére – nagy teherbírású, és az extrém hőingadozásnak is ellenáll anélkül, hogy megváltoznának a tulajdonságai, sőt, a rendkívüli hidegben az alumínium még ellenállóbbá válik, emellett ellenáll az UV sugárzásnak, hosszú élettartamú mindenféle minőségbeli romlás nélkül, és ráadásul 100%-ban újrahasznosítható! Az eddigiekben felsorolt előnyei miatt egy alumínium korlátrendszer ár-érték aránya kiemelkedő, a befektetés pedig igen hosszú távra szól. Mivel karbantartást nem igényel, az alumínium korlátrendszer csupán egyszeri költséget jelent, és csak az esetleges sérülések javítása esetében kell újabb összegekkel számolni.

 

A nálunk megvásárolható alumínium korlátrendszerek az összes, fentebb olvasható tulajdonsággal rendelkeznek, és számos formában rendelhetőek meg. Az anyaguknak és formájuknak köszönhetően főleg a legmodernebb építészeti stílusokhoz passzolnak, de egy régebbi, ám modernizált ház erkélyein és teraszain is jól mutatnak. Üveggel kombinálva tökéletes megoldást nyújtanak kisgyermekes családok számára is, hiszen biztonságosak, mégsem akadályozzák a kilátást. Kül- és beltéren egyaránt megállják a helyüket, tehát akár egy galéria, vagy beltéri lépcső kiegészítőjeként is tökéletesen megfelelnek az esztétikai és biztonságossági elvárásoknak.

 

Szeretné, ha az Ön otthonát, vagy munkahelyét is alumínium korlátrendszerek díszítenék? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki, melyik megoldás lenne az Ön számára a legmegfelelőbb! Kínálatunkban a kör keresztmetszetű, illetve a szögletes korlátelemek közül választhat, és ezeket üveg betétekkel is kiegészítheti, így valóban olyan lehet a korlát, amilyet elképzelt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Az alumínium korlátok az iskolákban is megállják a helyüket!

 

alumínium korlátok Az oktatási intézmények között sok olyan akad, amire bizony már igencsak ráférne a felújítás. Ha az egész épületet nem is lehet újjávarázsolni, részleteiben azért megújítható. Miért ne lehetne ez a részlet például egy új, alumínium korlát?

 

Az alumínium korlátok gazdaságos befektetésnek számítanak, mert nem kell rájuk magas összegeket költeni, de hosszútávon mégis kifizetődő választásnak bizonyulnak. Egy alumínium korlát ár-érték arányban ideális, tartós, biztonságos és esztétikus is. Ha modern belső, vagy külső tereket szeretnének létrehozni egy oktatási intézményben, akkor az alumínium korlátokkal ez egyszerűen kivitelezhető.

 

Az alumínium korlátok változatos kivitelezésben készülnek, nem rejtenek felesleges veszélyforrásokat, rozsda- és szálkamentesek. Ideálisak egy oktatási intézménybe.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot alumínium korlátokra!

 

 

 

 

Váltson modern korlátokra!

 

modern korlátHa az ember szeretné lecserélni terasza, lépcsője korlátjait, rendkívül gazdag kínálatból válogathat. Ha Ön is csere előtt áll, viszont tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy milyen stílust válasszon, váltson modern korlátokra!

 

Mivel manapság rendkívüli népszerűségnek örvend a minimál stílus az egyszerűségének köszönhetően, az emberek szívesen választanak modern megoldásokat az ingatlanon kívül és belül. A modern korlátok szintén az egyszerűséget és a letisztultságot képviselik, mégis roppant látványosak. Úgy képesek növelni az adott tér esztétikai értékeit, hogy közben nem lehet szó túldíszítettségről, ennek köszönhetően pedig valóban ízléses és igényes tér alakítható ki.

 

A modern korlátok nemcsak látványuk miatt bizonyulnak előnyös választásnak, hanem szerkezetüket tekintve is. Hosszú éveken át képesek kiszolgálni az embereket úgy, hogy ez nem látszik meg rajtuk. Kiválóan ellenállnak a különböző időjárási tényezőknek is, tehát a fagy és az eső sem tehet kárt bennük.

 

Ha szeretne modern korlátokra váltatni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

 

Teraszfelújítás? Szerezze be kínálatunkból az alumínium korlátokat!

 

A teraszok folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ezek jelei pedig intenzíven megmutatkozhatnak a felületeken. Ráadásul a helyzetet az idő múlása sem könnyíti meg, ezért bizonyos időközönként elkerülhetetlen a terasz felújítása. Ennek keretén belül, ha vannak korlátok is, azok is lecserélésre kerülnek, hiszen már ezen fontos elemek sem úgy funkcionálnak, mint újkorukban. Ha Ön is szeretné felújítani teraszát és új korlátokra van szüksége, válasszon kínálatunkból alumínium korlátot!

 

Alumínium korlátaink magas színvonalat képviselnek, így a felújítást követően hosszú időn át megbízható elemei lesznek a terasznak, funkciójuk értékéből és látványos megjelenésükből sem veszítenek.  Termékeink speciális, modern gyártási körülmények között születnek, hiszen a legfőbb célunk, hogy olyan alumínium korlátokat biztosítsunk a vásárlóknak, amikkel maximálisan elégedettek lehetnek.

 

Alumínium korlátjainkkal csakis emelheti terasza értékét, válassza a felújításhoz termékeinket! Az elemek megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

Biztosítsa a biztonságos közlekedést alumínium korlátokkal!

 

Biztosítsa a biztonságos közlekedést alumínium korlátokkal! Számos irodahelyiségben találkozhatnak az emberek nyitott galériás résszel, ami nem véletlen, ugyanis ez a kialakítás rendkívül látványos és helytakarékos. Ahhoz, hogy ezeket a galériákat rendeltetésszerűen és biztonságosan lehessen használni, korlátokra van szükség. A kérdés már csak az, hogy milyen alapanyagból kerüljenek legyártásra ezek az elemek? Ebben az esetben a legideálisabb, ha alumíniumból készül a korlát.

 

Az alumínium korlátok mind funkcióban, mind látványban előnyös választásnak bizonyulnak. Masszív, strapabíró elemek, amelyeket könnyű tisztán tartani, egyszerű, de elegáns látványukkal pedig tovább fokozzák a galériák esztétikumát. Az alumínium korlátokkal rendkívül ízléses környezet alakítható ki, ami mind az irodahelyiségben dolgozókra, mind az ügyfelekre pozitív hatást gyakorol.

 

Ha az Ön irodahelyiségében is található nyitott galéria, a biztonságos használatához mindenképp alumínium korlátokat válasszon! A termékek megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!