BTS alurailings
Menü

Elegant series Teremtsen szélcsendes teraszt állítható magasságú szélfogó rendszer segítségével!

Teremtsen szélcsendes teraszt állítható magasságú szélfogó rendszer segítségével!

A teraszokon jobban esik elfogyasztani az ínycsiklandó ebédet vagy elkortyolgatni egy pohár bort az alkonyatban. Persze nem mindegy, hogy milyen az a terasz. Az a vendéglátós, aki azt szeretné, hogy a vendégei valóban ötcsillagos kiszolgálásban és élményben részesüljenek, a finom ételeken túl a nyugalmas környezet biztosításáról is gondoskodik.

Az állítható magasságú szélfogó rendszerek használatával már egy hatalmas lépést tehet ebbe az irányba. Mik azok az állítható magasságú szélfogó rendszerek, és miért érdemes számolni velük egy szezonális terasz kialakításakor?

A teraszok elhelyezkedésétől függően olykor zavaró lehet az ott tartózkodók számára az erős szél vagy a napsütés. A nyári napsugarakat ki lehet védeni napellenzőkkel, de hogyan védekezzünk a széllökések ellen? Pontosan ezt a célt szolgálja az állítható magasságú szélfogó rendszer alkalmazása.

Az állítható magasságú szélfogó rendszereket úgy terveztük meg, hogy azok ne csak funkciójukban legyenek kielégítőek, de dizájn szempontjából is megfelelőek legyenek. Ezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy üvegből készítettük el a szélfogókat, kizárólag vízszintes keretek alkalmazásával. Függőleges kereteket nem építettünk be, ezért azok nem akadályozzák a szabad kilátást és nem is zavaróak.

A állítható magasságú szélfogó rendszerek ráadásul távirányítóval szabályozhatóak, ezért nem kell minden alkalommal húzni-tolni őket, amikor szeretnénk átállítani őket. Diszkrétek, hatékonyak, nagyszerűen illenek minden teraszra és könnyen kezelhetőek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott állítható magasságú szélfogó rendszerek iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén! Szívesen adunk bővebb tájékoztatást termékeinkről!

Vissza