BTS alurailings
Menü

BTS Alurailings

Ahol az alumínium tartóssága és az innovatív külső időtálló szépséget teremt

 

A korszerű építészetben a megfelelő korlátok kiválasztásakor a funkcionalitás mellett a stílus is nagyobb hangsúlyt kap, hiszen a jól megválasztott korlát kiemeli az épület arányait, tiszta, egységes formavilágot kölcsönözve.

 

A BTS alumínium korlátokkal bármilyen kreatív homlokzati elképzelés tökéletesen megvalósítható: az egymással kombinálható kör keresztmetszetű és szögletes elemek, a pálcás, üvegbetétes vagy vonalmenti megfogású, illetve keret nélküli modellek számtalan lehetőséget nyújtanak az egyedi igények életrekeltéséhez.

 

A magas minőségű alumíniumból, nemzetközi sztenderdek szerint készülő BTS korlátok megfelelnek az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek, gyártásuk a legmodernebb technológiát alkalmazó gépeken történik.

 

 

Miért alumínium korlát?

 

Az alumíniumot a modern építészetben a jövő anyagaként tartják számon. Számos előnyös tulajdonsága révén méltán rászolgált erre:

 

Miért BTS alumínium korlát?

 

A BTS alumínium és üveg korlátot a funkcionalitás és a harmónia jellemzi, a hagyományos korlátokkal szemben pedig számos előnyös tulajdonsággal bír:

 

Rozsdamentes korlátok a modern stílus szerelmeseinek

 

Rozsdamentes korlátok a modern stílus szerelmeseinekA fa lépcsők, fa korlátok klasszikus, természetes vonalat képviselnek, szinte mindenhová illenek, mi mégis azt mondjuk, hogy eljárt felettük az idő! Gondoljon bele, hogy a fa felhasználása, mint olyan, cseppet sem környezettudatos döntés, ráadásul idő- és pénzigényes az ápolása, karbantartása. Nekünk van ennél egy sokkal jobb ajánlatunk, amit úgy hívnak, hogy rozsdamentes korlát.

 

A rozsdamentes korlát fantasztikusan sokoldalú, amit kifejezetten a modern stílus rajongóinak ajánlunk. Ezek a korlátok egyaránt illenek magánházakra és közintézményekbe, kültéren is jól mutatnak, de a belső terek stílusába is beilleszthetőek. A rozsdamentes korlátok egyik legjobb tulajdonsága, hogy hosszú távra lehet tervezni velük anélkül, hogy felújítással, festéssel kellene törődni velük kapcsolatban. Teljes mértékben újrahasznosíthatóak és még az ár-érték arányuk is igazán remek.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését a rozsdamentes korlátok iránt, forduljon hozzánk bizalommal a közzétett elérhetőségeink egyikén!